עוגת לוז אילסרים בונדוק😍

 *_עוגת לוז/אילסרים/ בונדוק_*😍


*_החומרים לבצק_*


500 גרם לוז קלויי בבית מקולף כמה שאפשר מהקליפה הדקה *_להשאיר כ....30 יחידות אגוזים שלמים הכי קלופים_*

 ולטחון את היתר גס

2 כוסות סוכר

4 כוסות קמח

2 מחמאה רכה

2 ביצים גדולות

1 אפיה 1 סוכר וניל

2 כפות חלב "לפרווה שמנת צימחית"

*_זה מה שאני עושה רק פרווה_*

לשים ביד *לא במיקסר* לבצק מחלקים ל.....3 משמנים תבנית הפוכה גדולה של התנור כגודל החד פעמי הגדול

מרפדים בנייר אפיה ומשמנים גם את הנייר

מורחים חלק 1 לא עד סוף הנייר להשאיר שוליים נקיים זה מתפשט אופים עד שזה בלונדיני לא יותר

מסירים ומניחים על שולחת עטוף בציפה גדולה *_לי יש מיועד רק לזה_* לא נוגעים זה רוטט כשהתבנית השניה יוצאת אז מושכים את הבצק הראשון שהתקרר עם הנייר ישר לציפה 

ככה עושים עם 3 הבצקים

כשזה קר לגמרי מתחילים עם המלית

*_המלית_*

4 שמנת מתוקה

 *_אני עושה פרווה_*

4 כפות נס קפה 

4 כפות סוכר

מקציפים לקצף יציב מאוד

*_עדיף 2 ואחר כך 2_*

ההרכבה

לקחת אחד משטח שלם והופכים בתוך תבנית חד פעמי גדולה *_היא עמוקה ואנחנו צריכים את זה_*

מורחים חלק של הקרם שוב הופכים משטח הכי לא מוצלח ומורחים ואת היפה מעל ומעל קרם 

*_לא להפחית מהקרם כי זה כל הרכות של העוגה בסוף_*

לגרר שוקולד מריר מעל 

לתקוע קיסמיי שיניים איזה 12 מסביב ובאמצא

לעטוף בנייר כסף ענק

הקייסמים שומרים שהנייר לא יגע בקרם

לקרר לפחות ללילה

למחרת להוציא לאיזה 1/2 שעה ואז לחתוך לריבועים יפים

את האגוזים השלמים חוצים ל.....2 ושמים מעל הריבוע כשהחתך נסתר על העוגה

מגישים בטמפרטורת החדר

כל המידות של הכוסות זה לפי הכוסות הבין לאומי

שווה כל ביס

בהצלחה

גרציה מוסטקיס עמירה




תגובות