*_קציצות בשר ברוטב_*
*_לקציצה_*
קילו בשר טחון פעם 1 חבילה וחצי פטרוזיליה קצוצה כמה עלי סלרי קצוצים
3 בצלים גדולים קצוצים וסחוטים מנוזלים
שליש לחם יבש רטוב סחוט ומפורר *_אם אין לחם יבש אז פירורי לחם עדינים לא גסים_*
*_לי תמיד יש לחם יבש בשקית בד_*
כף אריסה פיקנטית
מלח כפית חררצ' תבלין לקציצות של פרג כפית שטוחה חוויג' גרידת אגוז מוסקט טיפת קינמון כפית אבקת מרק בצל 3 ביצים ללוש הכל יחד עם כפפה ביד לתת לנוח כרבע שעה
חלק מהעיסה אני שמה ברוטב וחלק מטוגנת
*_הרוטב_*
לטגן 2 בצלים לאורך עבה
להוסיף תוך כדי טיגון גבעול סלרי קצוץ גס כפית אריסה כף שטוחה רסק עגבניות 28%
3 כפות עגבניות מרוסקות
לערבב עד שנהיה כמו ריבה לפתוח עם מים רותחים להוסיף מלח אבקת מרק בצל וכורכום כשרותח ליצור קציצות לשים בזהירות ולבשל כעשרים דקות לא לגעת במזלג אלה לנער מידי פעם את הסיר
זה על אורז לבן יאמי הכי טעים
וחלק מהעיסה לטגן כדורים שטוחים עד שחום
עם סלט ירקות יאמי
בהצלחה גרציה
תגובות
הוסף רשומת תגובה