*קציצות בשר עם שעועית ירוקה*
*לקציצות*
▪️1/2 ק"ג בשר טחון
▪️פטרוזיליה קצוצה
▪️בצל קצוץ
▪️2 פרוסות לחם רטובות...לפורר לעיסה
▪️ מלח,פלפל שחור
▪️2 כפות מים או סודה(משקה לא אבקה!)
▪️1 ביצה
〰️〰️〰️
▪️ללוש את הכל יחד וליצור קציצות
▪️להכין שתי קערות:
אחת עם קמח
ואחת עם ביצה טרופה
▪️לקמח כל קציצה בנפרד, לטבול בביצה ולטגן משני הצדדים.
▪️להניח את הקציצות המוכנות על צלחת עם נייר סופג
*להכנת התבשיל*
▪️לשים בערך שתי כפות שמן בתחתית הסיר..ואז להוסיף..
▪️1 בצל פרוס לרצועות
▪️2 עגבניות פרוסות
▪️פפריקה מתוקה ומעט כורכום....מלח...פלפל שחור..
ולערבב בעדינות
▪️לתת לזה כמה דקות טיגון...
▪️להוסיף את השעועית ירוקה...לערבב שוב בעדינות...
▪️להוסיף מים שיכסו את השעועית במעט...
▪️להכניס את הקציצות...לכסות את הסיר
▪️להבה נמוכה! בערך חצי שעה...עד שמצטמצם הרוטב.
מומלץ להגיש עם אורז 😋
בהצלחה 🌹
קרדיט:
ניצה בן ישי
תגובות
הוסף רשומת תגובה