*שבלולי קינמון*
▪️3 וחצי כוסות קמח
▪️1 כף שמרים
▪️1/2 כוס סוכר
▪️1 ביצה
▪️50 ג' חמאה רכה
▪️1/3 כוס שמן
▪️מעט מלח(1/2 *כפית*)
▪️3/4 כוס חלב
*למילוי*
▪️150 ג' חמאה מומסת
▪️2 כפות קינמון
▪️כוס סוכר חום (הבהיר)
▪️1 ביצה טרופה להברשה
*לסירופ*
▪️1 וחצי כוסות מים
▪️1 וחצי כוסות סוכר
להרתיח יחד....עד להסמכה
*ההכנה*
▪️מערבבים יחד את חומרי הבצק במיקסר או ביד ולשים 10 דקות
▪️מכסים ומניחים להתפחה
▪️מחלקים את הבצק לשתי חלקים
▪️מרדדים למלבן, בעובי של חצי ס"מ
▪️מברישים חמאה מומסת....מפזרים מעל סוכר חום וקינמון
▪️מגלגלים לרולדה, וחותכים פרוסות בעובי של 3 ס"מ
▪️מניחים על תבנית מרופדת בנייר אפייה, ומברישים בביצה טרופה
▪️מכניסים לתנור לאפייה בחום של 180° בערך 30 דקות
▪️לאחר האפייה ...לטבול כל עוגייה בסירופ
בהצלחה 🌹
קרדיט:
ניצה בן ישי
יאמי !
השבמחק