עוגת סברינה 😍

 *סברינה מדומה שווה*

*החומרים*

6 ביצים מופרדות

6 כפות סוכר

6 כפות קמח תופח

6 כפות סולת

2 סוכר וניל 

1 אבקת אפיה.  

*לרוטב*

2 כוסות מים 2 כוסות מיץ תפוזים

2 כוסות סוכר

3 כפות מלאות רום 

2 סוכר וניל

לבשל מהרתיחה כעשר דקות 

*זה נשאר נוזלי יחסית לא צמיגי*

*הכנת העוגה*

לערבב יחד את היבשים

להפריד את הביצים להקציף את החלבונים עם הסוכרים לקצף יציב

 להוסיף את שאר החומרים בהדרגה בהקצפה איטית *חלמונים יבשים ושוב חלמונים ויבשים*

לאפות  בתנור שחומם מראש שהעוגה על 175 מעלות כשהעוגה יבשה ומוכנה מרטיבים אותה עם הנוזל שהכנו בסיר

*הקצפת*

1 שמנת להקצפה

1 סוכר וניל

1 פודינג וניל

*הכנת הקצפת*

מקציפים הכל לקצפת יציבה

מזלפים מעל ומקשטים

הכי הכי טעים רק קצפת ומעט אבקת סוכר *ללא פודינג כלל*

בהצלחה

 גרציה מוסטקיס עמירה




תגובות