*סברינה מדומה שווה*
*החומרים*
6 ביצים מופרדות
6 כפות סוכר
6 כפות קמח תופח
6 כפות סולת
2 סוכר וניל
1 אבקת אפיה.
*לרוטב*
2 כוסות מים 2 כוסות מיץ תפוזים
2 כוסות סוכר
3 כפות מלאות רום
2 סוכר וניל
לבשל מהרתיחה כעשר דקות
*זה נשאר נוזלי יחסית לא צמיגי*
*הכנת העוגה*
לערבב יחד את היבשים
להפריד את הביצים להקציף את החלבונים עם הסוכרים לקצף יציב
להוסיף את שאר החומרים בהדרגה בהקצפה איטית *חלמונים יבשים ושוב חלמונים ויבשים*
לאפות בתנור שחומם מראש שהעוגה על 175 מעלות כשהעוגה יבשה ומוכנה מרטיבים אותה עם הנוזל שהכנו בסיר
*הקצפת*
1 שמנת להקצפה
1 סוכר וניל
1 פודינג וניל
*הכנת הקצפת*
מקציפים הכל לקצפת יציבה
מזלפים מעל ומקשטים
הכי הכי טעים רק קצפת ומעט אבקת סוכר *ללא פודינג כלל*
בהצלחה
גרציה מוסטקיס עמירה
תגובות
הוסף רשומת תגובה