*כתף טלה או אסאדו פשוט קל וטעיםםם*
להניח אות הנתחים הנקיים בתבנית שמרופדת בנייר כסף ומעל נייר אפיה לפזר פנימה ובתוך הבשר שיני שום, בצלים חצויים גזרים חצויים
לדלל 2 כפות סילאן עם כוס מיץ תפוזים ומעט כורכום
לשפוך מעל
לעטוף הכל טוב טוב בנייר אפיה ונייר כסף מעל
להכניס לתנור חם מאוד אחרי 10 דקות להנמיך לחום נמוך סביבות 160 מעלות למשך 4 עד שש שעות
אני הכנסתי לתנור ללילה
טעים טעים טעים
*בהצלחה גרציה מוסטקיס עמירה*
האם אפשר גם בבשר צלי מס. 5
השבמחקתודה רבה