*עוגת גבינה פירורים אפויה טעימה ברמותתת*🍰🍰🍰🍰
*של דינה זלצמן קונדטורית יוקרתית עם שינויים שלי*
🍰 *העוגה מתאימה לתבנית ענק חד פעמי*
🍰 *כוס קרה 180מ"ל*
*אני הכנתי מנה וחצי של בצק*
*לבצק*
4 כוסות קמח
1 כוס סוכר
2 סוכר וניל
1 אבקת אפיה
2 ביצים
¼1 כוסות שמן
*מילוי*
4 גבינה 5% (של 250)
5 ביצים
2 שמנת חמוצה
2 כוסות סוכר
4 כפות קמח
1 פודינג וניל
הוספתי כף גרידת תפוז
*אופן הכנה לבצק*
מערבבים כל המצרכים הנ"ל לבצק פירורי,
¾ כמות של הבצק משטחים בתבנית ענק משומנת
ומיישרים ואופים 10 דקות בתנור שחומם מראש 180מעלות, *לבצק נתתי 17 דקות*
את שאר הבצק משאירים בצד עד השימוש
*המילוי*
מערבבים כל המצרכים הנ"ל
של המילוי ושופכים מעל הבצק אפוי חלקית מיישרים,
מעל הגבינה מפוררים את בצק שנשאר בצד ומחזירים לתנור
לעוד ¾ שעה של אפיה עד להזהבה ויציבות הגבינה
מקררים ושומרים במקפיא
כחודש!!
במקרר זה טוב שבוע!!
בהצלחה
קרדיט:
גרציה מוסטקיס עמירה
תגובות
הוסף רשומת תגובה