עוגת גבינה פירורים אפויה טעימה ברמות😍

 *עוגת גבינה פירורים אפויה טעימה ברמותתת*🍰🍰🍰🍰

*של דינה זלצמן קונדטורית יוקרתית עם שינויים שלי*

🍰 *העוגה מתאימה לתבנית ענק חד פעמי*

🍰 *כוס קרה 180מ"ל*

*אני הכנתי מנה וחצי של בצק*

*לבצק*

4 כוסות קמח 

1 כוס סוכר

2 סוכר וניל

1 אבקת אפיה 

2 ביצים

¼1 כוסות שמן

*מילוי*

4 גבינה  5% (של 250)

5 ביצים 

2 שמנת חמוצה 

2 כוסות סוכר

4 כפות קמח

1 פודינג וניל 

הוספתי כף גרידת תפוז

*אופן הכנה לבצק*

מערבבים כל המצרכים הנ"ל לבצק פירורי,

 ¾ כמות של הבצק משטחים בתבנית ענק משומנת 

ומיישרים ואופים 10 דקות בתנור שחומם מראש 180מעלות, *לבצק נתתי 17 דקות*

את שאר הבצק משאירים בצד עד השימוש

*המילוי*

מערבבים כל המצרכים הנ"ל

של המילוי ושופכים מעל הבצק אפוי חלקית מיישרים, 

מעל הגבינה מפוררים את בצק שנשאר בצד ומחזירים לתנור 

לעוד ¾ שעה של אפיה  עד להזהבה ויציבות הגבינה 

מקררים ושומרים במקפיא

כחודש!!  

במקרר זה טוב שבוע!! 

בהצלחה

קרדיט:

 גרציה מוסטקיס עמירה




תגובות