פסטה קונכיות ממולאות😍

 *_פסטה קונכיות ממולאות_* 

*המתכון הוא המצאה של כלתי הצמחונית סיון חן עמירה עם שינויי שלי*

*לרוטב*

בסיר רחב לטגן בצל גדול קצוץ במעט שמן זית להסיף כמה שיני שום כתוש להוסף כף גדושה רסק עגבניות וקופסא

עגבניות מרוסקות לפתוח מעט ולתבל בפלפל שחור מעט רוטב רימונים *לא חייב אנחנו אהבים* ומעט סילאן פפריקה וכמון להוסיף שמנת לבישול שלמה וכוס חלב ולבשל על אש קטנה כעשרים דקות בערך

*המלית* 

במחבת עם שמן זית להקפיץ שלוש שיני שום כתושות ו...2 חבילות תרד שטוף קצוץ גס *או מנגולד* להוסיף מלח פלפל ומעט אגוז מוסקט

לצנן ולהוסיף מוצרלה מגוררת כראות עינייך

גבינה בולגרית וגבינת שמנת

 פרמז'ן ופיקורינו מגורד דק

*לדעתי זה כל הטעם*

*את הפסטה קונכיות להרתיח במים עם מלח עד שזה מוכן פחות טיפה ולסנן* 

*ההרכבה*

את המילוי של התרד לשים בכפית או בשק זילוף *הכי טוב בשק זילוף* לתוך כל צדפה ולהכניס לסיר של הרוטב

*אני את הרוטב שמה בתבניות ואז שמה את הקונכיות*

להכניס את הסיר/התבנית עטוף לתנור שחומם מראש ל....180 מעלות לחצי שעה בערך להוציא סיר ולפזר מלמעלה עוד מוצרלה וצהובה מגוררות ולהמשיך לאפות/להזהיב עד שהגבינה תימס לצנן מעט

ולזלול חםםםם טעיםםםם טעיםםםם 

*_בהצלחה גרציה מוסטקיס עמירה




תגובות