*_פסטה קונכיות ממולאות_*
*המתכון הוא המצאה של כלתי הצמחונית סיון חן עמירה עם שינויי שלי*
*לרוטב*
בסיר רחב לטגן בצל גדול קצוץ במעט שמן זית להסיף כמה שיני שום כתוש להוסף כף גדושה רסק עגבניות וקופסא
עגבניות מרוסקות לפתוח מעט ולתבל בפלפל שחור מעט רוטב רימונים *לא חייב אנחנו אהבים* ומעט סילאן פפריקה וכמון להוסיף שמנת לבישול שלמה וכוס חלב ולבשל על אש קטנה כעשרים דקות בערך
*המלית*
במחבת עם שמן זית להקפיץ שלוש שיני שום כתושות ו...2 חבילות תרד שטוף קצוץ גס *או מנגולד* להוסיף מלח פלפל ומעט אגוז מוסקט
לצנן ולהוסיף מוצרלה מגוררת כראות עינייך
גבינה בולגרית וגבינת שמנת
פרמז'ן ופיקורינו מגורד דק
*לדעתי זה כל הטעם*
*את הפסטה קונכיות להרתיח במים עם מלח עד שזה מוכן פחות טיפה ולסנן*
*ההרכבה*
את המילוי של התרד לשים בכפית או בשק זילוף *הכי טוב בשק זילוף* לתוך כל צדפה ולהכניס לסיר של הרוטב
*אני את הרוטב שמה בתבניות ואז שמה את הקונכיות*
להכניס את הסיר/התבנית עטוף לתנור שחומם מראש ל....180 מעלות לחצי שעה בערך להוציא סיר ולפזר מלמעלה עוד מוצרלה וצהובה מגוררות ולהמשיך לאפות/להזהיב עד שהגבינה תימס לצנן מעט
ולזלול חםםםם טעיםםםם טעיםםםם
*_בהצלחה גרציה מוסטקיס עמירה
תגובות
הוסף רשומת תגובה