קרקר בריאות🥰

 *קרקר בריאות/ללא גלוטן*


*ממליצה להכפיל כמויות!*😉


*חשוב!*

▪️ אפשר להכין את הקרקע עם קמח אורז,קמח חומוס, כוסמין....

▪️ניתן להוסיף עשבי תיבול ...

▪️לגבי הגרעינים, ניתן להשתמש בגרעיני דלעת,גרעיני פשתן,זרעי צ'יה....


〰️〰️〰️〰️


▪️1 וחצי כוס קמח אורז 

▪️1/2 כוס גרעיני חמנייה

▪️1/2 כפית מלח(אני אוהבת קצת יותר...)

▪️1 וחצי כוס מים

▪️2 כפיות תבלינים:כורכום, צ'ילי, זעתר....מה שאוהבים...

▪️עשבי תיבול יבשים, פטרוזיליה, כוסברה, טימין,בזיליקום....*איך שאוהבים...*

▪️שומשום וקצח....לפיזור מעל...


*ההכנה*

▪️שמים בקערה קמח אורז, גרעיני חמנייה, 

מלח...תבלינים...עשבי תיבול...

▪️את המים מוסיפים בהדרגה....ולערבב...

▪️צריך לצאת בלילה סמיכה....

▪️לשים נייר אפייה על תבנית

ולשטח את הבלילה עם מרית, דק דק...

▪️לפזר מעל שומשום וקצח

▪️להכניס לתנור בחום של 190° בערך לעשרים דקות...עד שמזהיב מעט

▪️ להוציא ולקרר....זה מתקשה בחוץ...

▪️לחתוך עם היד ......

▪️אפשר לאכול עם מבלים שונים,גבינות....או עם מרק....


▪️ לאחסן בקופסא אטומה


בהצלחה 🌹 


קרדיט:

ניצה בן ישי




תגובות