*קרקר בריאות/ללא גלוטן*
*ממליצה להכפיל כמויות!*😉
*חשוב!*
▪️ אפשר להכין את הקרקע עם קמח אורז,קמח חומוס, כוסמין....
▪️ניתן להוסיף עשבי תיבול ...
▪️לגבי הגרעינים, ניתן להשתמש בגרעיני דלעת,גרעיני פשתן,זרעי צ'יה....
〰️〰️〰️〰️
▪️1 וחצי כוס קמח אורז
▪️1/2 כוס גרעיני חמנייה
▪️1/2 כפית מלח(אני אוהבת קצת יותר...)
▪️1 וחצי כוס מים
▪️2 כפיות תבלינים:כורכום, צ'ילי, זעתר....מה שאוהבים...
▪️עשבי תיבול יבשים, פטרוזיליה, כוסברה, טימין,בזיליקום....*איך שאוהבים...*
▪️שומשום וקצח....לפיזור מעל...
*ההכנה*
▪️שמים בקערה קמח אורז, גרעיני חמנייה,
מלח...תבלינים...עשבי תיבול...
▪️את המים מוסיפים בהדרגה....ולערבב...
▪️צריך לצאת בלילה סמיכה....
▪️לשים נייר אפייה על תבנית
ולשטח את הבלילה עם מרית, דק דק...
▪️לפזר מעל שומשום וקצח
▪️להכניס לתנור בחום של 190° בערך לעשרים דקות...עד שמזהיב מעט
▪️ להוציא ולקרר....זה מתקשה בחוץ...
▪️לחתוך עם היד ......
▪️אפשר לאכול עם מבלים שונים,גבינות....או עם מרק....
▪️ לאחסן בקופסא אטומה
בהצלחה 🌹
קרדיט:
ניצה בן ישי
תגובות
הוסף רשומת תגובה