*מגולגלות תמרים*
*לבצק*:
▪200 ג' חמאה רכה
▪4 כפות שמן
▪3וחצי כוסות קמח
▪ אבקת אפייה
▪1/4 כוס מים קרים
▪1/2 כוס סוכר
▪כפית תמצית וניל
*מלית*
▪1חב' תמרים (אני מבשלת תמרים מגולענים...)
▪100 ג' אגוזי מלך גרוסים
▪כפית קינמון
▪אבקת סוכר לפדר....
*ההכנה*
▪כל חומרי הבצק למיקסר...עד לקבלת בצק אחיד.מעבירים למקרר ל10 דק'.
▪מחלקים את הבצק ל 3 חלקים,
▪על משטח מקומח מרדדים כל חלק לעלה מלבני.
▪מורחים את המלית - להקפיד להשאיר צד אחד בשוליים ללא מילוי - לסיום הגילגול...
▪לגלגל לרולדה.
▪ להעביר לתבנית מרופדת בנייר אפייה,וליצור חתכים לא עד הסוף....
▪ ולתנור 180° בערך עשרים דקות...
▪לתת לרולדות להצטנן.. לחתוך לפי הסימון....
▪לפדר אבקת סוכר
בהצלחה🌹
קרדיט:
ניצה בן ישי
תגובות
הוסף רשומת תגובה