מגולגלות תמרים🥰

 *מגולגלות תמרים*


*לבצק*:

▪200 ג' חמאה רכה

▪4 כפות שמן

▪3וחצי כוסות קמח

▪ אבקת אפייה

▪1/4 כוס מים קרים

▪1/2 כוס סוכר

▪כפית תמצית וניל

*מלית*

▪1חב' תמרים (אני מבשלת תמרים מגולענים...)

▪100 ג' אגוזי מלך גרוסים

▪כפית קינמון

▪אבקת סוכר לפדר....

*ההכנה*

▪כל חומרי הבצק למיקסר...עד לקבלת בצק אחיד.מעבירים למקרר ל10 דק'.

▪מחלקים את הבצק ל 3 חלקים,

▪על משטח מקומח מרדדים כל חלק לעלה מלבני.

▪מורחים את המלית - להקפיד להשאיר צד אחד בשוליים ללא מילוי - לסיום הגילגול...

▪לגלגל לרולדה.

▪ להעביר לתבנית מרופדת בנייר אפייה,וליצור חתכים לא עד הסוף....

▪ ולתנור 180° בערך עשרים דקות...

▪לתת לרולדות להצטנן.. לחתוך לפי הסימון....

▪לפדר אבקת סוכר

בהצלחה🌹 


קרדיט:

ניצה בן ישי





תגובות