*עוגת שוקולד/חלווה/קוקוס*
*בצק:*
▪️2 וחצי כוסות קמח
▪️אבקת אפייה
▪️1/2 כוס סוכר
▪️4 חלמונים
▪️1/2 כוס שמן
*לערבב הכל יחד לבצק פירורי, לשטח בתבנית ולאפות בחום של 180° עשר דקות*
*שכבה שנייה*
▪️100 ג' שוקולד
▪️100 ג' חלווה
▪️2 כפות סוכר
▪️3 כפות יין אדום
*את הכל להמיס בסיר על להבה נמוכה, ולצקת על שכבת הבצק האפוייה*
*ציפוי העוגה*
▪️4 חלבונים
▪️1/2 כוס סוכר
*להקציף יחד לקצף יציב*
▪️1/2 כוס קוקוס
*להוסיף לקצף,לערבב בעדינות, ולצקת על השכבה השנייה*
▪️להכניס לאפייה שוב....180° למשך 20 דקות.
העוגה מתייצבת אחרי צינון....
לשמור במקרר
בהצלחה🌹
קרדיט:
ניצה בן ישי
מעולה
השבמחק