*כעכ בל כסבר*
*כעכים טריפוליטאים מלוחים עם זרעי כוסברה*
🌹לגבי שמרים...יש כאלה ששמים במרום אבקת אפייה.
אני מכינה כמו אימי היקרה...עם שמרים
▪️1 ק"ג קמח
▪️1 כף שמרים (או אבקת אפייה )
▪️1 כף מלח
▪️200 ג' מרגרינה (רכה)
▪️1/4 כוס שמן
▪️3 כפות זרעי כוסברה
▪️1/2 כוס שומשום
▪️1 וחצי כוסות מים
*ההכנה*
▪️ללוש את כל החומרים לבצק.
▪️את זרעי הכוסברה אפשר לכתוש מעט....זה נותן יותר טעם.
▪️לגלגל לכעכים לא עבים...
▪️להכניס לתנור בחום של 170° בערך לחצי שעה.. או עד שמזהיב.
בהצלחה🌹
קרדיט:
ניצה בן ישי
תגובות
הוסף רשומת תגובה