כעכים בל כסבר טריפולטאים😍

 *כעכ בל כסבר*


*כעכים טריפוליטאים  מלוחים עם זרעי כוסברה*



🌹לגבי שמרים...יש כאלה ששמים במרום אבקת אפייה. 

אני מכינה כמו אימי היקרה...עם שמרים


▪️1 ק"ג קמח 

▪️1 כף שמרים (או אבקת אפייה )

▪️1 כף מלח

▪️200 ג'  מרגרינה (רכה)

▪️1/4 כוס שמן

▪️3 כפות זרעי כוסברה

▪️1/2 כוס שומשום 

▪️1 וחצי כוסות מים 


*ההכנה*

▪️ללוש את כל החומרים  לבצק.

▪️את זרעי הכוסברה אפשר לכתוש מעט....זה נותן יותר טעם.

▪️לגלגל לכעכים לא עבים...

▪️להכניס לתנור בחום של 170° בערך לחצי שעה.. או עד  שמזהיב.


בהצלחה🌹

קרדיט:

ניצה בן ישי




תגובות