מרק ירקות עם קובה ממולאת בבשר🥰

 *מרק ירקות עם קובה ממולאת בבשר🥰*


*המילוי*


▪️1/2 ק"ג בשר טחון 

▪️בצל גדול קצוץ דק

▪️מלח פלפל שחור, בהרט


〰️ לטגן את הבצל...במעט שמן...כשהוא מתחיל להזהיב להוסיף את הבשר ותבלינים...לערבב...ולבשל בערך 10 דקות...עד שהבשר משנה את צבעו.

〰️כשהבשר מוכן ,להעביר למסננת...כדי שלא יישאר שמן...


*המרק*

▪️3 תפוחי אדמה 

▪️3 גזר

▪️בצל גדול 

▪️כרוב חתוך גס

▪️ סלרי חתוך גס,עלה וגבעול


〰️ את הירקות לחתוך לקוביות קטנות ולשים בסיר,להוסיף את הסלרי...

למלא מים, להוסיף 

1 כף שמן,מלח וכורכום

להביא לרתיחה 

〰️ כשהמרק רותח להוסיף 

▪️2 עגבניות מגורדות

▪️ כפית סוכר

▪️מיץ מלימון טרי


*הבצק לקובה*


▪️1/2 ק"ג סולת

▪️2 כוסות מים בערך...

▪️ כף שמן

▪️מלח,בהרט

〰️ לערבב הכל לבצק אחיד ורך,להניח למנוחה עשר דקות 

〰️  בידיים מעט רטובות  ליצור כדור בצק ולשטח  על היד,לשים מילוי ולסגור 


〰️להכניס את הקובות למרק,ולבשל עד הירקות מתרככים 


בהצלחה 🌹

קרדיט:

ניצה בן ישי




תגובות