*מרק ירקות עם קובה ממולאת בבשר🥰*
*המילוי*
▪️1/2 ק"ג בשר טחון
▪️בצל גדול קצוץ דק
▪️מלח פלפל שחור, בהרט
〰️ לטגן את הבצל...במעט שמן...כשהוא מתחיל להזהיב להוסיף את הבשר ותבלינים...לערבב...ולבשל בערך 10 דקות...עד שהבשר משנה את צבעו.
〰️כשהבשר מוכן ,להעביר למסננת...כדי שלא יישאר שמן...
*המרק*
▪️3 תפוחי אדמה
▪️3 גזר
▪️בצל גדול
▪️כרוב חתוך גס
▪️ סלרי חתוך גס,עלה וגבעול
〰️ את הירקות לחתוך לקוביות קטנות ולשים בסיר,להוסיף את הסלרי...
למלא מים, להוסיף
1 כף שמן,מלח וכורכום
להביא לרתיחה
〰️ כשהמרק רותח להוסיף
▪️2 עגבניות מגורדות
▪️ כפית סוכר
▪️מיץ מלימון טרי
*הבצק לקובה*
▪️1/2 ק"ג סולת
▪️2 כוסות מים בערך...
▪️ כף שמן
▪️מלח,בהרט
〰️ לערבב הכל לבצק אחיד ורך,להניח למנוחה עשר דקות
〰️ בידיים מעט רטובות ליצור כדור בצק ולשטח על היד,לשים מילוי ולסגור
〰️להכניס את הקובות למרק,ולבשל עד הירקות מתרככים
בהצלחה 🌹
קרדיט:
ניצה בן ישי
תגובות
הוסף רשומת תגובה