בראוניז:

בראוניז:

מצרכים

150 גרם חמאה
200 גרם שוקולד מריר
4 ביצים
כוס וחצי סוכר
כוס קמח
כף אבקת קקאו
קמצוץ מלח
חבילת שוקולד לבן
200 גר׳ אגוזים קצוצים

אופן ההכנה

ממיסים במיקרו חמאה+שוקולד מריר
במקביל, במיקסר, טורפים את ביצים  וסוכר (אפשר לשים פחות, כוס ורבע).
מוסיפים את בלילת השוקולד ומערבבים . תוך כדי ערבוב מוסיפים את  הקמח
כף אבקת קקאו
מעט מלח.
חותכים חבילת שוקולד לבן לקוביות קטנות ומוסיפים לתערובת או אגוזי מלך קצוצים.
שופכים לתבנית מרופדת בנייר אפייה את התערובת ומכניסים לתנור שחומם מראש ל170 מעלות למשך כחצי שעה. (או עד שפני הבראוניז סדוקים)
לחתוך לקוביות רק לאחר צינון


בהצלחה

Yigal Amdadi 🍭



תגובות