פשטידת טונה/ תמי כרמיאל

פשטידת טונה/ תמי כרמיאל

לבשל 3 תפוחי אדמה חתוכים לקוביות, 3 גזרים קלופים, 3 ביצים.
בקערה ניפרדת לפתוח 6 טונות לסנן מהשמן ולפורר בקערה.
להוסיף 10 ביצים לערבב ולהוסיף את תפוחי האדמה, לחתוך גזר וביצים לקוביות ולהוסיף גם כן.
לקצוץ 3 גבעולים של בצל ירוק ולהוסיף לתערובת.
לתבל במלח, פלפל שחור ולהוסיף בערך 3/4 כוס שמן ו 2 אבקת אפייה. לערבב הכל ולהעביר לתבנית משומנת.להכניס לתנור על 200 מעלות בערך ל 30-40 דק' עד ששיכבה עליונה מקבלת צבע חום ולבדוק עם קיסם את הפנים של הפשטידה.






תגובות