דר. שקשוקה.

דר. שקשוקה.

פלפל חריף אחד
3 פלפלים ירוקים חתוכים לקוביות
חבילה קטנה של פטריות פורטבלו קטנות, לחצות לשניים כל פטריה
12 עגבניות קטנות. כל עגבניה לחצות לשנים ואז פרוסות.
6-7 שיני שום קצוצות
רבע כוס שמן

במחבת גדולה לחמם את השמן ולהתחיל לטגן פלפלים. אחרי שקצת מתבשל להוסיף פטריות ומלח.
אחרי שקצת מתבשל, וקצת מתערבב להוסיף את העגבניות מלמעלה ולסגור את המכסה. להוסיף עוד מלח ולבשל לפחות רבע שעה, עד שהעגבניות מבושלות ורכות.
לפתוח את המכסה ולערבב. להוסיף 3 כפות גדושות פפריקה מתוקה ולערבב שוב.
להמשיך לבשל עד שהמים של העגבניות מתאדים קצת.

במקום בייצים:
חבילת טופו (450 גרם) בבלנדר עם חצי כוס מים וכף גדושה קורנפלור.
להעביר לקערה ולהוסיף: מלח, כורכום, אורגנו, אבקת שום, אבקת בצל.
לערבב טוב.

כשהשקשוקה כמעט מוכנה ליצוק עם כף את תערובת הטופו בצורה של עיגולים (כמי ששמים בייצים בשקשוקה). לתת עוד קצת להתבשל עם מכסה חצי סגור.

זהו. טעים ברמות אחרות..



תגובות