לחמניות עשבי תיבול/ אנדריי זכרוב

לחמניות עשבי תיבול/ אנדריי זכרוב
1 קילו קמח
חצי כוס שמן
2 כפות שמרים יבשים
מלח כפית
4 כפות סוכר(אפשר פחות למי שרוצה יותר מלוח אפשר להוסיף יותר מלח)

לישה של 10 דקות בערך עד שנהיה בצק אחיד
שמים בצד מכוסה במגבת לחצי שעה התפחה
עושים לישה קצרה שוב(הוצאת אוויר חשובה)
שמים להתפחה שנייה של חצי שעה נוספת
אחרי זה קוצרים כדורים של לחמניות באיזה גודל וצורה שרוצים
שמים על נייר אפיה ושמים להתפחה של רבע שעה(חשוב ליצור רווחים בין לחמניה ללחמניה)
מכניסים לחום של 210 מעלות עד שמזהיב (בערך על 210 עם טורבו לוקח משהו כמו 20 דקות כמובןלא לשכוח שומשום וביצה טרופה (אפשר גם שקדים פיסטוקים)
בינתיים מכינים 70 גרם חמאה או 100 גרם חמאה מומסת עם עשבי תיבול איזה שרוצים אני שמתי עירית ושיני שום (כמות רצויה של שום אפשר גם 6 ואפשר גם ראש של של 10 שיני שום) מלח ופלפל .
מורחים בנדיבות איך שיוצא מהתנור .
מבטיח שזה נחטף מהר מהצפוי


תגובות