קערת לחם עם מרק בטטה יאמי😍
*ללחם:
7 כוסות קמח
כף קמח תירס
2 כפות שמן
2 כפות שמרים יבשים
2 כוסות מים חמימים
קצת מלח
*ללחם:
7 כוסות קמח
כף קמח תירס
2 כפות שמן
2 כפות שמרים יבשים
2 כוסות מים חמימים
קצת מלח
*אופן ההכנה הקעריות:
מכניסים את כל החומרים לקערת המיקסר ללא המלח ולשים קצת ורק בסוף מוסיפים את המלח
לשים את הבצק עד לקבלת בצק חלק ומעט דביק
מכניסים את הבצק לקערת התפחה
מכסים בניילון נצמד ומתפיחים ל 40 דק עד 50 דק עד ש מכפיל את הנפח ,זה תלוי לפי מזג האוויר בקיץ זה לוקח פחות זמן ובחורף יותר אבל עם אתם רוצים לחסוך זמן מחממים את התנור לחום של 30 מעלות ל1/3 שעה מכבים ומכניסים את הבצק
לשים את הבצק כמה דקות כדי להוציא האוויר
שוקלים את הבצק ומחלקים ל 4 או 5 כדורים שווים זה תלוי מה הגודל הקערה ולא לשכוח ויש גם את החלק עליון ששוקל 25 גרם ומניחים על נייר אפייה
מכסים במגבת ומתפיחים שנית לעוד 30 דק מברישים בחלמון בלבד ואופים בתנור שחומם מראש 180 מעלות ל30 דק
מצננים היטב, חותכים את הכיפה ומרוקנים מברישים ביצה לתוך לקערת הלחם ומכניסים לתנור 10 דק על 180 מעלות
אופן ההכנה חסר....
השבמחק