פחזניות ללא מרגרינה יאמי אש😍

פחזניות ללא מרגרינה יאמי אש😍
מבשלים בסיר:
2 כוסות מים
כוס שמן כפית סוכר וקורט מלח לרתחיה.מוסיפים 2 כוסות קמח תופח (הכל בכוס חם/מדידה. )
ומערבבים עד שהבצק ניתק מהקצוות.ומקררים טוב טוב.חובה! !
מעבירים את העיסה" למיקסר ומוסיפים בהדרגה 8 ביצים  m .מעבירים לשק זילוף יוצרים צורות, עם אצבע מעט רטובה לוחצים על השפיצים"ואופים בחום 200 מעלות עד להזהבה.
(לא פותחים תנור עד שמזהיב  )
מלית:
מקציפים ריץ וחצי/שמנת מתוקה ומוסיפים לקראת סוף ההקצפה 5 כפות איסטנט וניל.
אחרי שנפחזניות המוכנות היתקררו (אם נישאר בצק להוציא )מזליפים קצפת .
מימיסים 100 גרם שוקולד מריר עם מעט שמן ומקשקשים מעל הפחזניה.ואבקת סוכר מלמעלה
בהצלחה 🌹🌹🌹

קרדיט:
מיכל







תגובות

הוסף רשומת תגובה