פחלבה( בקלוואה) טעימה אש וקלה להכנה😍

פחלבה טעימה אש😍/ מגי נוני מרגלית
פחלווה
קילו קמח
ביצה
כפית מלח
2 כפות סוכר
כף חומץ
כף וודקה
חצי כוס שמן
בערך 3 כוסות מים .
ללוש היטב 10 דק כדי לפתח את הגלוטון .
לחלק ל55 או 50 כדורים יספיק בשביל עשיה לבית  . לתת מנוחה 15 דק .
לרדד כל כדור להשתמש בקמח ולשים בצד למנוחה של 20 דק . ואז לפתוח בידים לעלה של שטרודל העביר את העלה לתבנית מרובעת גדולהבערך התבניות של התנור .
כך לעשות עם 20 עלים . בין עלה לעלה לפזר שמן .
אחרי 20 עלים לפזר את תערובת האגוזים שהכננו .
מעל להניח 30 עד 35 עלים . ולא לשכח לפזר בין עלה לעלה שמן כדי שהעלים לא ידבקו .
 לתערובת האגוזים בערך קילו ורבע אגוזים רבע קילו צימוקים . כוס וחצי סוכר . כוס דבש . מעט קינמון . וציפורן . לערבב הכל ביחד ולפזר על התחתית .
אם רוצים לעשות קדה. הגירסה העגולה . מספיק 20 עלים . 10 מעל ו10 בתחתית . אגוזים יספיקו חצי קילו

קרדיט:
טטאינה



תגובות