עוגת גבינת אפויה טעימה אש😍
מצרכים:
5 ביצים
כוס סוכר
גבינה לבנה 750 גרם
חצי פודינג וניל
3 כפות קרונפלור
2 כפות קמח
אופן ההכנה:
להפריד ביצים
להקציף חלבונים עם הכוס סוכר לקצף יציב.
בקערה אחרת לערבב חלמונים+חצי פודינג+קרונפלור+קמח עד שאין גושים.
לערבב את שני הקערות בצורת עטיפה לאפות בחום 170 מעלות בערך 45-שעה
לציפוי:
2 שמנת מתוקה להקציף עם חצי פודינג וניל וחצי כוס חלב.
כשהעוגה קרה למרוח מעל את הציפוי ולהכניס למקרר.
ועכשיו טיפ חשוב!!
לקחת תבנית ריקה (באותו גודל של התבנית ששמנו בה את תערובת הגבינה.)
לשים חצי מכמות הגובה במים רותחים ולהכניס את התבנית עם התערובת לתוך התבנית עם המים החמים. זה גורם לעוגה שלא תיפול ותהיה אפויה בכל הצדדים.
בהצלחה😃
קרדיט:
זהבית
מצרכים:
5 ביצים
כוס סוכר
גבינה לבנה 750 גרם
חצי פודינג וניל
3 כפות קרונפלור
2 כפות קמח
אופן ההכנה:
להפריד ביצים
להקציף חלבונים עם הכוס סוכר לקצף יציב.
בקערה אחרת לערבב חלמונים+חצי פודינג+קרונפלור+קמח עד שאין גושים.
לערבב את שני הקערות בצורת עטיפה לאפות בחום 170 מעלות בערך 45-שעה
לציפוי:
2 שמנת מתוקה להקציף עם חצי פודינג וניל וחצי כוס חלב.
כשהעוגה קרה למרוח מעל את הציפוי ולהכניס למקרר.
ועכשיו טיפ חשוב!!
לקחת תבנית ריקה (באותו גודל של התבנית ששמנו בה את תערובת הגבינה.)
לשים חצי מכמות הגובה במים רותחים ולהכניס את התבנית עם התערובת לתוך התבנית עם המים החמים. זה גורם לעוגה שלא תיפול ותהיה אפויה בכל הצדדים.
בהצלחה😃
קרדיט:
זהבית
תגובות
הוסף רשומת תגובה