עוגיות ריבה/ Braun
מצרכים:
לבצק:
200 גרם חמאה, רכה
100 גרם (שקית) אבקת סוכר
2 כוסות גרם קמח לבן
1 כפית תמצית וניל
2-4 כפות שמנת מתוקה
למילוי:
ריבת תות/פטל
אופן הכנה:
מחממים תנור ל-160 מעלות.
מכינים את הבצק:
– במעבד המזון מערבלים את החמאה, תמצית הווניל ואבקת הסוכר עד לקבלת תערובת בהירה.
– בעזרת לקקן מגרדים את הבצק למרכז הקערה, מוסיפים את הקמח ומערבבים בעדינות, תוך הוספת שמנת מתוקה – כף אחר כף, עד שמתקבל בצק רך אבל לא דביק.
– מעבירים את הבצק למשטח עבודה ומאחדים עם הידיים. עוטפים את הבצק בניילון נצמד ומאחסנים במקרר לשעה לפחות.
מרדדים את הבצק על משטח מקומח מעט וקורצים ממנו עוגיות בצורת פרח. במחצית מהעוגיות קורצים חור כדי שהמלית תבצבץ ממנו.
מעבירים את העוגיות למקרר לכחצי שעה – זה הטריק לשמירת הצורה של העוגיות.
אופים בתנור החם במשך 10-12 דקות עד שהעוגיות פריכות. לאחר האפייה מצננים את העוגיות צינון מלא וממלאים בריבה ליצירת עוגיות סנדוויץ’.
הצטרפו בפייסבוק לקבוצה:🍰המטעמים של אביה🍰
לחצו בקישור👇👇👇👇
https://www.facebook.com/groups/742258442649993
מצרכים:
לבצק:
200 גרם חמאה, רכה
100 גרם (שקית) אבקת סוכר
2 כוסות גרם קמח לבן
1 כפית תמצית וניל
2-4 כפות שמנת מתוקה
למילוי:
ריבת תות/פטל
אופן הכנה:
מחממים תנור ל-160 מעלות.
מכינים את הבצק:
– במעבד המזון מערבלים את החמאה, תמצית הווניל ואבקת הסוכר עד לקבלת תערובת בהירה.
– בעזרת לקקן מגרדים את הבצק למרכז הקערה, מוסיפים את הקמח ומערבבים בעדינות, תוך הוספת שמנת מתוקה – כף אחר כף, עד שמתקבל בצק רך אבל לא דביק.
– מעבירים את הבצק למשטח עבודה ומאחדים עם הידיים. עוטפים את הבצק בניילון נצמד ומאחסנים במקרר לשעה לפחות.
מרדדים את הבצק על משטח מקומח מעט וקורצים ממנו עוגיות בצורת פרח. במחצית מהעוגיות קורצים חור כדי שהמלית תבצבץ ממנו.
מעבירים את העוגיות למקרר לכחצי שעה – זה הטריק לשמירת הצורה של העוגיות.
אופים בתנור החם במשך 10-12 דקות עד שהעוגיות פריכות. לאחר האפייה מצננים את העוגיות צינון מלא וממלאים בריבה ליצירת עוגיות סנדוויץ’.
הצטרפו בפייסבוק לקבוצה:🍰המטעמים של אביה🍰
לחצו בקישור👇👇👇👇
https://www.facebook.com/groups/742258442649993
תגובות
הוסף רשומת תגובה