מרק בצל טעים אש😍

מרק בצל:
מטגנים כ7 בצלים גדולים עם כף סוכר לקירמול.
מוסיפים 10 כוסות מים רותחים(בערך 2 קומקומים מלאים)
ומביאים לרתיחה
ומוסיפים:
מלח פילפל שחור ומעט לבן
כפית כורכום
וכוס יין לבן( לא חובה אבל מומלץ)
כפית כמון
כפית סוכר
ו2 שיניי שום כתושות
ומכינים קערה כף קמח וכוס מים רותחים מוסיפים (לסמיכות)
 וממשיכים בישול עוד 20 דק'.
לחלבי מפזרים גבינה מגורדת מה שאוהבים .
לפרווה שמים קרוטונים מטובלים/שקדיי מרק וכו'
לשובע❤

קרדיט:
מיכל

כנסו בפייסבוק לקבוצה:🍰המטעמים של אביה🍰
לחצו בקישור👇👇👇👇
https://www.facebook.com/groups/742258442649993



תגובות