קנלוני במילוי בשר ברוטב עגבניות 😍

קנלוני במילוי בשר ברוטב עגבניות

מצרכים:
½ ק"ג צינורות קנלוני

למילוי:
¼ ק"ג בשר בקר טחון.
½ צרור כוסברה קצוצה .
1 קופסת פטריות מסוננת וקצוצה דק.
½ בצל מגורד גס.
½ כפית בהרט.
1 כף פפריקה מתוקה.
½ כפית פפריקה חריפה.
½ כפית פלפל שחור גרוס.

לרוטב:
3 עגבניות מגורדות.
¾ כוס רסק עגבניות.
½ כוס מים רותחים.
1 כף פפריקה מתוקה.
½ כפית פפריקה חריפה.

אופן ההכנה:
1. מערבבים את כל מצרכי המילוי, ממלאים את חלל הקנלוני ומניחים אותם בתבנית האפיה.
2. מערבבים את כל מצרכי הרוטב, יוצקים מעל הקנלוני, מפזרים מעט כוסברה קצוצה מעל ועוטפים את התבנית בנייר כסף.
3. מכניסים לתנור שחומם מראש על 200 מעלות למשך כשעה.
4. מסירים את הכיסוי ואופים לעוד כ 10 דקות לקבלת צבע.

בתאבון רב
ערן שרגא 🍒

קרדיט הכנה:
אביה עיני






תגובות

הוסף רשומת תגובה