סלט גמבות אדומות😍

סלט גמבות אדומות

מצרכים:
5 גמבות אדומות
5 שיני שום חתוכות דק דק בסכין
שמן זית בנדיבות
חומץ (לסלט זה יותר מתאים חומץ מאשר לימון)
מלח
פלפל שחור גרוס

שוטפים היטב את הפלפלים עם סקוצ`. קולים פלפלים על רשת על אש בינונית תוך הפיכה תמידית, (לחוששים ללכלך את הכיריים, ניתן להכניס על תבנית לגריל התנור החם, אבל המלצתי היא לקלות על אש פתוחה. ההבדל בטעם ניכר מאוד). לבדוק ולהפוך מדי פעם כדי להימנע מחריכת בשר הפלפלים, כשמוכנים, מכניסים לשקית וקושרים להזעה לכרבע שעה. מקלפים את הקליפה. חותכים לחצי, מסירים את ראש הגמבה עם הגרעינים ומעבירים למסננת לכשעה (הגמבות מפרישות נוזלים). מניחים על קרש חיתוך וחותכים רצועות של כסנטימטר. מעבירים לכלי, מתבלים, מערבבים. מוכן.
* אני משדרג עם הוספת רבע פלפל חריף פרוס דק דק.

קרדיט:
יגאל


תגובות