חילבה טעים😍

חילבה/ מיכל
משרים גרגיריי חילבה שלמים עם מעט אבקת סודה  למשך לילה.
מסננים ובמשך היום שוב שמים מים ומעט אבקת סודה ככה לפחות 3 פעמים כל שעה (אפשר  יותר)ומסננים .
במגי'ימיקס טוחנים עם מעט מים ולוף את הגרגיגים אני עושה כמה "נגלות".
ומחלקים לקופסאות ולמקפיא.
מכינים בניפרד חבילת כוסברה עם מים ,נוצר מיץ ירוק כשרוצים להכין את החילבה מפשירים את החליבה ומקציפים עם בלון הקצפה דקה ומוסיפים מלח ולימון לפי הטעם.מתחילים לראות "קצפת",מוסיפים את המיץ הירוק" לאט עד קבלת קצף תפוח .
להקציף לפחות 5-7 דק' 
בהצלחה👍

קרדיט:
מיכל



תגובות