עוגת מוס מושלמת😍
מתכון:
העוגה מורכבת משלושה חלקים:
חלק ראשון בצק:
6 ביצים M
1/2 כוס סוכר
ו-1 פודינג שוקולד.
חלק שני קרם:
1 שמנת להקצפה 32% של השף הלבן,
1 כוס חלב
ו-1 פודינג וניל.
חלק שלישי קרם שוקולד:
1 שמנת להקצפה 32%
ו- 200 גרם שוקולד מריר.
אופן הכנה:
חלק ראשון:
להקציף 5 חלבונים במהירות גבוהה, להוסיף סוכר ולהמשיך להקציף עד לקבלת קצף יציב.
לטרוף במזלג בקערה נפרדת 5 חלמונים ולקפל אותם לתוך החלבונים עם לקקן.
לנפות את פודינג השוקולד ולקפל לתוך התערובת.
לשמן תבנית מלבנית ולאפות כחצי שעה 150 מעלות.
לצנן את העוגה בטמפרטורת חדר.
תמונה:
שלב שני קרם:
להקציף את השמנת המתוקה יחד עם חלב ועם פודינג וניל לקרם יציב.
למרוח על העוגה ולהכניס למקרר לשעה.
תמונה:
שלב שלישי:
לחמם את השמנת המתוקה עם השוקולד המרירהף עד שיהיה ללא גושים.
להוציא את העוגה מהמקרר ולמרוח עליה את קרם השוקולד.
תמונה:
לקרר את העוגה למשך הלילה....בהצלחה😃
קרדיט המתכון:
המטבח של רנקה (עם שינויים בכמויות משלי)
מתכון:
העוגה מורכבת משלושה חלקים:
חלק ראשון בצק:
6 ביצים M
1/2 כוס סוכר
ו-1 פודינג שוקולד.
חלק שני קרם:
1 שמנת להקצפה 32% של השף הלבן,
1 כוס חלב
ו-1 פודינג וניל.
חלק שלישי קרם שוקולד:
1 שמנת להקצפה 32%
ו- 200 גרם שוקולד מריר.
אופן הכנה:
חלק ראשון:
להקציף 5 חלבונים במהירות גבוהה, להוסיף סוכר ולהמשיך להקציף עד לקבלת קצף יציב.
לטרוף במזלג בקערה נפרדת 5 חלמונים ולקפל אותם לתוך החלבונים עם לקקן.
לנפות את פודינג השוקולד ולקפל לתוך התערובת.
לשמן תבנית מלבנית ולאפות כחצי שעה 150 מעלות.
לצנן את העוגה בטמפרטורת חדר.
תמונה:
שלב שני קרם:
להקציף את השמנת המתוקה יחד עם חלב ועם פודינג וניל לקרם יציב.
למרוח על העוגה ולהכניס למקרר לשעה.
תמונה:
שלב שלישי:
לחמם את השמנת המתוקה עם השוקולד המרירהף עד שיהיה ללא גושים.
להוציא את העוגה מהמקרר ולמרוח עליה את קרם השוקולד.
תמונה:
לקרר את העוגה למשך הלילה....בהצלחה😃
קרדיט המתכון:
המטבח של רנקה (עם שינויים בכמויות משלי)
תגובות
הוסף רשומת תגובה