טורטיה ממולאת בשר טחון ופירה😍


טורטיה ממולאת בשר טחון ופירה/ מלי מאירוב
 נבשל 3 תפוחי אדמה בסיר עם מים עד ריכוך.. במחבת נטגן בצל קצוץ.. נסנן את תפוחי האדמה מהמים ונוסיף להם את הבצל הקצוץ עם השמן שלו ..כפית מלח חצי כפית פלפל שחור..רבע כפית כורכום..ונמעך לפירה...נניח בצד..במחבת נטגן בצל קצוץ ונוסיף לו 400 גרם בשר טחון נערבב עד שמאפיר..נוסיף כף רסק עגבניות..כפית פפריקה מתוקה..כפית פלפל שחור..חצי כפית בהרט או כמון..כפית מלח..נבשל עד שהוא מבריק ללא נוזלים..נפתח חבילת טורטיות ..ניקח טורטיה נשים בשוליים כף פירה לרוחב ומעל כף וחצי בשר.. נקפל קצת את ימין על המילוי ושמאל על המילוי ונגלגל לרולדה ..נערבב 2 כפות קמח עם מעט מים נשים בשולי הטורטיה ונדביק..נטבול בביצה עם חצי כפית מלח.. ואז בפרורי לחם מוזהבים ..נטגן בשמן כמו גובה שמטגנים שניצל רק אש נמוכה ..הפרורי לחם מזהיבים מהר ..שלא יישרף..למי שנשאר תערובת בשר שיקפיא..לכל מילוי אחר..ניתן למלא רק פירה או רק בשר ..ירקות מוקפצים..רצועות עוף עם ירקות..פטריות עם פירה💖





תגובות