מוסקה חצילים ותפו"א :
לעיסת הבשר:
לקילו בשר טחון מוסיפים
1 בצל קצוץ
חבילת פטרוזיליה קצוצה
וראש שום כתוש
מלח פילפל שחור
חצי כפית כמון
רבע כפית בהרט
כפית פפריקה מתוקה
חצי כוס מים
ללוש הכול ביחד טוב טוב ומניחים במקרר לחצי שעה לספיגת טעמים.
בנתיים,מטגנים חציל חתוך לאורך( וכמובן אחרי שפיזרנו מלח חצי שעה לפני) לצבע זהוב .
מוציאים על נייר סופג.
מחוררים באמצע תפו"א מקולף חור שיהיה ניתן למילוי הבשר.
מניחים בתחילת החציל המטוגן מהעיסה של הבשר ומגלגלים ממלאים את תפו"א ומניחים בתבנית פיירקס/חד פעמית.
מכינים רוטב: באותו מחבת שטיגנו את החצילים מטגנים בצל קצוץ וראש שום קצוץ מוסיפים מלח פילפל שחור
חצי כפית כמון
חצי כפית פפריקה מתוקה
רבע כפית בהרט
ומעט קינמון
ו3 כפות רסק עגבניות מערבבים ומוסיפים 2 כוסותכוסו חמים.
דקה רתיחה ואת הכל שופכים על הירקות .
מעבירים לתנור שחומם מראש ל200 מעלות עם נייר כסף מלמעלה ל45 ד'ק ומסירים את נייר הכסף לצריבה יפה מלמעלה עוד 15 דק'
בהצלחה
קרדיט:
מיכל
לעיסת הבשר:
לקילו בשר טחון מוסיפים
1 בצל קצוץ
חבילת פטרוזיליה קצוצה
וראש שום כתוש
מלח פילפל שחור
חצי כפית כמון
רבע כפית בהרט
כפית פפריקה מתוקה
חצי כוס מים
ללוש הכול ביחד טוב טוב ומניחים במקרר לחצי שעה לספיגת טעמים.
בנתיים,מטגנים חציל חתוך לאורך( וכמובן אחרי שפיזרנו מלח חצי שעה לפני) לצבע זהוב .
מוציאים על נייר סופג.
מחוררים באמצע תפו"א מקולף חור שיהיה ניתן למילוי הבשר.
מניחים בתחילת החציל המטוגן מהעיסה של הבשר ומגלגלים ממלאים את תפו"א ומניחים בתבנית פיירקס/חד פעמית.
מכינים רוטב: באותו מחבת שטיגנו את החצילים מטגנים בצל קצוץ וראש שום קצוץ מוסיפים מלח פילפל שחור
חצי כפית כמון
חצי כפית פפריקה מתוקה
רבע כפית בהרט
ומעט קינמון
ו3 כפות רסק עגבניות מערבבים ומוסיפים 2 כוסותכוסו חמים.
דקה רתיחה ואת הכל שופכים על הירקות .
מעבירים לתנור שחומם מראש ל200 מעלות עם נייר כסף מלמעלה ל45 ד'ק ומסירים את נייר הכסף לצריבה יפה מלמעלה עוד 15 דק'
בהצלחה
קרדיט:
מיכל
תגובות
הוסף רשומת תגובה