*_הום פרייז_*
6 תפוחי אדמה גדולים
לפרוס ל 4 ולחתוך קוביות
2 בטטות חתוכות לקוביות
לחמם שמן עמוק לטגן את התפו"א מכל צדדיו עד להשחמה יפה
להניח בנייר סופג או במסננת
לקחת גמבה אחת לחתוך לחצי לפרוס לרצועות ולטגן ולהניח בנייר סופג
לערבב את התפו"א יחד עם הגמבה לפזר מלח
כוס צ'לי מתוק לפזר צ'לי גרוס או כפית אריסה בייתית לשים בתבנית עם נייר אפיה ולפזר שומשום לקישוט ולערבב בעדינות
להכניס לתנור כעשרים דקות על חום 200
בהצלחה
קרדיט:
גרציה מוסטקיס עמירה
6 תפוחי אדמה גדולים
לפרוס ל 4 ולחתוך קוביות
2 בטטות חתוכות לקוביות
לחמם שמן עמוק לטגן את התפו"א מכל צדדיו עד להשחמה יפה
להניח בנייר סופג או במסננת
לקחת גמבה אחת לחתוך לחצי לפרוס לרצועות ולטגן ולהניח בנייר סופג
לערבב את התפו"א יחד עם הגמבה לפזר מלח
כוס צ'לי מתוק לפזר צ'לי גרוס או כפית אריסה בייתית לשים בתבנית עם נייר אפיה ולפזר שומשום לקישוט ולערבב בעדינות
להכניס לתנור כעשרים דקות על חום 200
בהצלחה
קרדיט:
גרציה מוסטקיס עמירה
תגובות
הוסף רשומת תגובה