קוקולידה בהכנה ביתית ברמה גבוהה ובקלי קלות😍

קוקולידה בהכנה ביתית ברמה גבוהה ובקלי קלות/ כוכבית חורש
לעוגיות פאדג':
200 גרם שוקולד מריר
חצי כוס שמן
2 ביצים
1/2 כוס סוכר לבן
1/2 כוס סוכר חום
3 כפות קקאו
כפית אבקת אפיה
3/4 כוס קמח

ההכנה:
במיקרו ממיסים את השוקולד והשמן

במיקסר מערבבים ביצים, סוכר לבן, סוכר חום
ולאחר כמה דקות מוסיפים את תערובת השוקולד המומס בעדינות,
לאחר מכן מוסיפים את הקמח אבקת האפייה והקקאו, (ניתן להוסיף קמצוץ מלח)
ממשיכים לערבב לתערובת חלקה,
מכניסים לשקית זילוף ויוצרים "שבלולים" בגודל הרצוי
(מנסיון כדאי להכין שבלולים קטנים כי באפיה הם תופחים)
מחממים תנור ל175 מעלות
מכניסים לתנור לכ8-9 דקות ומוציאים מיד.
להשאיר את העוגיות להתקרר ורק לאחר מכן לנתק מנייר האפייה.

לקצפת:
1 שמנת מתוקה
1 פודינג וניל
1/2 כוס חלב או חלב סויה או מים

להרכיב קוקולידות ולהקפיא
בתיאבון

קרדיט:
נועה- noa


תגובות