סינבון – שבלולי קינמון
מתכון:
3 כוסות קמח
2 ביצים
כף וחצי שמרים יבשים
רבע כוס סוכר- מתוכו 2 סוכר וניל
100 גרם חמאה מומסת
חצי כוס חלב
רבע כפית מלח
1. מנפים את הקמח מוסיפים שמרים ואת הסוכר שמים במעבד מזון על וו לישה
2. מוסיפים חמאה וחלב ולשים 3 דקות
3. מוסיפים את הביצים לשים 5 דקות
4. מוסיפים מלח ולשים עוד 7 דקות
5. משמנים קערה ושמים את כדור הבצק הרך בפנים עוטפים בנליון ומגבת ונותנים לבצק לנוח שעתיים
סירופ סוכר –
מרתיחים חצי כוס מים עם רבע כוס סוכר ועוד קצת מים. מכניסים למקרר ומצננים
סירופ לבן –
כף גבינה לבנה, כף שמנת, 100 גרם אבקת סוכר ו-2 כפות חלב ומערבבים. שמים במקרר ומצננים
לוקחים את הבצק שנח ומקמחים את השולחן ואת הבצק מרדדים למבלן שיהיה לא דק במיוחד ולא עבה
ממיסים 100 גרם חמאה ומורחים על הבצק. לוקחים כוס סוכר ו2 כפיות קינמון ונערבב בצלחת
נפזר באופן אחיד על הבצק שהוברש בחמאה ונגלגל לרולדה
נחתוך לחתיכות עבות ונניח על תבנית משומנת כך שפני השבלול פונים למעלה. נניח לנוח לשבלולים לעוד שעה
לאחר מכן להבריש בביצה ולהכניס לתנור חם 180 מעלות טורבו לרבע שעה- עשרים דקות
מוציאים את השבלולים מורחים את סירופ הסוכר כמה שנמרח ולא את כולו. לאחר חצי שעה מזליפים עם כף את סירופ החלב ולבריאות!
הצטרפו בפייסבוק לקבוצה:🍰המטעמים של אביה🍰
לחצו בקישור👇👇👇👇
https://www.facebook.com/groups/742258442649993
מתכון:
3 כוסות קמח
2 ביצים
כף וחצי שמרים יבשים
רבע כוס סוכר- מתוכו 2 סוכר וניל
100 גרם חמאה מומסת
חצי כוס חלב
רבע כפית מלח
1. מנפים את הקמח מוסיפים שמרים ואת הסוכר שמים במעבד מזון על וו לישה
2. מוסיפים חמאה וחלב ולשים 3 דקות
3. מוסיפים את הביצים לשים 5 דקות
4. מוסיפים מלח ולשים עוד 7 דקות
5. משמנים קערה ושמים את כדור הבצק הרך בפנים עוטפים בנליון ומגבת ונותנים לבצק לנוח שעתיים
סירופ סוכר –
מרתיחים חצי כוס מים עם רבע כוס סוכר ועוד קצת מים. מכניסים למקרר ומצננים
סירופ לבן –
כף גבינה לבנה, כף שמנת, 100 גרם אבקת סוכר ו-2 כפות חלב ומערבבים. שמים במקרר ומצננים
לוקחים את הבצק שנח ומקמחים את השולחן ואת הבצק מרדדים למבלן שיהיה לא דק במיוחד ולא עבה
ממיסים 100 גרם חמאה ומורחים על הבצק. לוקחים כוס סוכר ו2 כפיות קינמון ונערבב בצלחת
נפזר באופן אחיד על הבצק שהוברש בחמאה ונגלגל לרולדה
נחתוך לחתיכות עבות ונניח על תבנית משומנת כך שפני השבלול פונים למעלה. נניח לנוח לשבלולים לעוד שעה
לאחר מכן להבריש בביצה ולהכניס לתנור חם 180 מעלות טורבו לרבע שעה- עשרים דקות
מוציאים את השבלולים מורחים את סירופ הסוכר כמה שנמרח ולא את כולו. לאחר חצי שעה מזליפים עם כף את סירופ החלב ולבריאות!
הצטרפו בפייסבוק לקבוצה:🍰המטעמים של אביה🍰
לחצו בקישור👇👇👇👇
https://www.facebook.com/groups/742258442649993
עוגיות מעולות מומלץ בחום!! מככבות אצלי בבית
השבמחק