*עוגת קרמבו פשוט מושלמת וקלה להכנה😍
שימו ❤ זו עוגת קרמבו ביתית קרה עם קרם שמנת מפנק במיוחד וציפוי שוקולד ללא שימוש כלל בקמח - *עוגה מפנקת וטעימה במיוחד*
*מצרכים לתבנית 24*
*לתחתית*
5 ביצים גדולות מופרדות.
1/4 כוס סוכר
1פודינג בטעם שוקולד
תרסיס שמן קנולה
כוס נס קפה מוכן עם מעט סוכר - כוס קטנה
*לקרם השמנת*
2 שמנת מתוקה 32% שומן *אני מכינה פרווה*
1/2 כוס חלב או סויה / קרם קוקוס לגרסת הפרווה
1 אינסטנט פודינג בטעם וניל
*לציפוי*
100 גרם שוקולד מריר
שמנת מתוקה 32% שומן *אני מכינה פרווה*
כפית תמצית וניל
*אופן הכנת העוגה*
להפריד את הביצים. להקציף את החלבונים ולהוסיף את הסוכר בהדרגה לקצף יציב.
להוסיף את החלמונים אחד אחרי השני ולהנמיך את מהירות ההקצפה. לבסוף להוסיף את אינסטנט השוקולד עד לאיחוד *פחות מדקה*
לרסס/לשמן תבנית ולשפוך את הבלילה לתוכה.
לאפות בתנור בחום של 170 מעלות במשך כ- 20-30 דקות. לבדוק עם קיסם - זה צריך לצאת יבש העוגה תנחת אחרי האפייה - *לא להבהל* זה בסדר כי אין קמח
כשהעוגה יוצאת מהתנור יש להכין בכוס קטנה נס קפה עם מעט סוכר ומים חמים או להכין אספרסו קצר, ולהרטיב את העוגה מעט.
כאשר התחתית התקררה להקציף את השמנת המתוקה עם החלב ואינסטנט הפודינג בטעם הוניל, ולמרוח על העוגה באופן שווה.
להכניס למקרר לכחצי שעה.
להביא לרתיחה על הגז את השמנת המתוקה, לכבות את הגז, להוסיף את השוקולד המריר עד להמסה מלאה, להוסיף את תמצית הוניל ולשפוך על הקרם *אני אוהבת להוסיף מעט דבש לברק*
ניתן לקשט בסוכריות שוקולד או כראות עיניכם.
להכניס למקרר או למקפיא למספר שעות לפני ההגשה.
בהצלחה
קרדיט:
גרציה מוסטקיס עמירה
הצטרפו בפייסבוק לקבוצה:🍰המטעמים של אביה🍰
לחצו בקישור👇👇👇👇
https://www.facebook.com/groups/742258442649993
שימו ❤ זו עוגת קרמבו ביתית קרה עם קרם שמנת מפנק במיוחד וציפוי שוקולד ללא שימוש כלל בקמח - *עוגה מפנקת וטעימה במיוחד*
*מצרכים לתבנית 24*
*לתחתית*
5 ביצים גדולות מופרדות.
1/4 כוס סוכר
1פודינג בטעם שוקולד
תרסיס שמן קנולה
כוס נס קפה מוכן עם מעט סוכר - כוס קטנה
*לקרם השמנת*
2 שמנת מתוקה 32% שומן *אני מכינה פרווה*
1/2 כוס חלב או סויה / קרם קוקוס לגרסת הפרווה
1 אינסטנט פודינג בטעם וניל
*לציפוי*
100 גרם שוקולד מריר
שמנת מתוקה 32% שומן *אני מכינה פרווה*
כפית תמצית וניל
*אופן הכנת העוגה*
להפריד את הביצים. להקציף את החלבונים ולהוסיף את הסוכר בהדרגה לקצף יציב.
להוסיף את החלמונים אחד אחרי השני ולהנמיך את מהירות ההקצפה. לבסוף להוסיף את אינסטנט השוקולד עד לאיחוד *פחות מדקה*
לרסס/לשמן תבנית ולשפוך את הבלילה לתוכה.
לאפות בתנור בחום של 170 מעלות במשך כ- 20-30 דקות. לבדוק עם קיסם - זה צריך לצאת יבש העוגה תנחת אחרי האפייה - *לא להבהל* זה בסדר כי אין קמח
כשהעוגה יוצאת מהתנור יש להכין בכוס קטנה נס קפה עם מעט סוכר ומים חמים או להכין אספרסו קצר, ולהרטיב את העוגה מעט.
כאשר התחתית התקררה להקציף את השמנת המתוקה עם החלב ואינסטנט הפודינג בטעם הוניל, ולמרוח על העוגה באופן שווה.
להכניס למקרר לכחצי שעה.
להביא לרתיחה על הגז את השמנת המתוקה, לכבות את הגז, להוסיף את השוקולד המריר עד להמסה מלאה, להוסיף את תמצית הוניל ולשפוך על הקרם *אני אוהבת להוסיף מעט דבש לברק*
ניתן לקשט בסוכריות שוקולד או כראות עיניכם.
להכניס למקרר או למקפיא למספר שעות לפני ההגשה.
בהצלחה
קרדיט:
גרציה מוסטקיס עמירה
הצטרפו בפייסבוק לקבוצה:🍰המטעמים של אביה🍰
לחצו בקישור👇👇👇👇
https://www.facebook.com/groups/742258442649993
תגובות
הוסף רשומת תגובה