*בורקס בצק טורקי לטיגון*(מילויים שונים..)
▪3 כוסות קמח
▪2 ביצים
▪1 כוס מים חמימים
▪1 אבקת אפייה
▪1 כף חומץ.
▪מעט מלח
* מערבבים קמח, אבקת אפייה ומלח... מוסיפים חומץ ומים ומערבבים עם הידיים.
*לשים עד שמתגבש לבצק.
*מעבירים למשטח עבודה ולשים את הבצק לפחות 10 דקות, הבצק חלק
ומבריק .
*מילוי גבינה*
▪150ג'גבינה מלוחה.
▪100 ג 'גבינה צהובה
▪גבינת נפוליאון עם זיתים/שום שמיר
▪1 חלמון
▪מעט מלח ופלפל שחור
*מילוי חציל ופטריות*
▪חציל גדול קלוי ומקולף
▪פטריות מטוגנות עם בצל
▪מלח, פלפל שחור, מעט טימין.
➿➿➿
*מרדדים את הבצק לעלה דק מאוד!
* שמים כפית מהמילוי ברווחים על קצה העלה... הופכים מעל עוד יריעת בצק. וחותכים לריבועים.
*מטגנים עד להזהבה קלה משני הצדדים
זוללים חם😛
בהצלחה
קרדיט:
ניצה בן ישי
▪3 כוסות קמח
▪2 ביצים
▪1 כוס מים חמימים
▪1 אבקת אפייה
▪1 כף חומץ.
▪מעט מלח
* מערבבים קמח, אבקת אפייה ומלח... מוסיפים חומץ ומים ומערבבים עם הידיים.
*לשים עד שמתגבש לבצק.
*מעבירים למשטח עבודה ולשים את הבצק לפחות 10 דקות, הבצק חלק
ומבריק .
*מילוי גבינה*
▪150ג'גבינה מלוחה.
▪100 ג 'גבינה צהובה
▪גבינת נפוליאון עם זיתים/שום שמיר
▪1 חלמון
▪מעט מלח ופלפל שחור
*מילוי חציל ופטריות*
▪חציל גדול קלוי ומקולף
▪פטריות מטוגנות עם בצל
▪מלח, פלפל שחור, מעט טימין.
➿➿➿
*מרדדים את הבצק לעלה דק מאוד!
* שמים כפית מהמילוי ברווחים על קצה העלה... הופכים מעל עוד יריעת בצק. וחותכים לריבועים.
*מטגנים עד להזהבה קלה משני הצדדים
זוללים חם😛
בהצלחה
קרדיט:
ניצה בן ישי
הי, לא ממלאים בתוך העלה,ואז מקפלים,לא ברור כל כך מה עושים?
השבמחק