בריוש שוקולד לבן וחום😍

בריוש שוקולד לבן- חום/מיכל
קילו  קמח
1/4 כף מלח
כוס סוכר
1/2 כוס שמן
2כפות שמרים יבשים
סוכר וניל
אבקת אפיה
2 ביצים
2כוסות מים חמימים
100 גרם מחמאה מומסת.
במיקסר 10 דק'  לישה. להתפיח פעמיים.(בערך שעה+)ליפתוח למלבן גדול עם מעט שמן לחתוך לחצי ולימרוח מימרח שוקולד לבן בקצה לסמן פסים ארוכים כמעט עד לסיום המלבן לגלגל לימרוח ביצה עם מעט שמן וסוכר וניל.להתפיח עוד 20 ד'ק ולאפות בחום 180 מעלות טורבו .להוציא ולימרוח  סירופ:
כוס סוכר 1/2 כוס מים מיץ מחצי לימון לכבות ולהוסיף מיי ורדים.
בהצלחה 🙋‍♀❣

תגובות