אושפלאו משודרג😍
2 בצלים בינוניים קצוצים
4 גזרים גדולים מגורדים
5 שיני שום שמנות קצוצות
1 כוס גרגירי חומוס מבושלים
פרגיות חתוכות לקוביות
2 כוסות אורז לבן יבש
3.5 כוסות מים רותחים
4 כפות שמן
תיבול: כפית כורכום, כפית גדושה כמון, כפית מלאה מלח, 1/3 כפית פלפל שחור.
-מטגנים בסיר את הבצל עם 2 כפות שמן עד להזהבה. בעזרת כף מזיזים את הבצל לצידי הסיר ומטגנים את קוביות העוף כדקה מכל צד (עד שמשנה צבעו ללבן).
-מוסיפים את השום הקצוץ, הגזר וגרגרי החומוס ומבשלים תוך כדי ערבוב כ-4 דקות.
-מוסיפים את האורז, 2 כפות שמן נוספות ומתבלים בכורכום, כמון, מלח ופלפל. מערבבים היטב, מוסיפים את המים הרותחים ושוב מערבבים. משטחים מעט את התערובת ומביאים לרתיחה (כשהמים מעט מבעבעים).
-מכסים את הסיר ומבשלים על אש בינונית-נמוכה במשך 25 דקות. מכבים את האש ומשאירים את הסיר מכוסה במשך 10 דקות. לאחר מכן מערבבים בעדינות בעזרת מזלג ומגישים.
קרדיט:
נטלי
2 בצלים בינוניים קצוצים
4 גזרים גדולים מגורדים
5 שיני שום שמנות קצוצות
1 כוס גרגירי חומוס מבושלים
פרגיות חתוכות לקוביות
2 כוסות אורז לבן יבש
3.5 כוסות מים רותחים
4 כפות שמן
תיבול: כפית כורכום, כפית גדושה כמון, כפית מלאה מלח, 1/3 כפית פלפל שחור.
-מטגנים בסיר את הבצל עם 2 כפות שמן עד להזהבה. בעזרת כף מזיזים את הבצל לצידי הסיר ומטגנים את קוביות העוף כדקה מכל צד (עד שמשנה צבעו ללבן).
-מוסיפים את השום הקצוץ, הגזר וגרגרי החומוס ומבשלים תוך כדי ערבוב כ-4 דקות.
-מוסיפים את האורז, 2 כפות שמן נוספות ומתבלים בכורכום, כמון, מלח ופלפל. מערבבים היטב, מוסיפים את המים הרותחים ושוב מערבבים. משטחים מעט את התערובת ומביאים לרתיחה (כשהמים מעט מבעבעים).
-מכסים את הסיר ומבשלים על אש בינונית-נמוכה במשך 25 דקות. מכבים את האש ומשאירים את הסיר מכוסה במשך 10 דקות. לאחר מכן מערבבים בעדינות בעזרת מזלג ומגישים.
קרדיט:
נטלי
תגובות
הוסף רשומת תגובה