פאי שוקולד...טעים ברמות קשות!!!
מצרכים:
200 גרם חמאה קרה חתוכה לקוביות
300 גרם קמח( 2 כוסות+2כפות)
100 גרם סוכר( חצי כוס)
מילוי:
200 גרם שוקולד מריר
חצי כוס שמנת מתוקה
25 גרם חמאה
100 גרם סוכר
2 ביצים
אופן ההכנה:
1. לעבד את המצרכים לבצק ולקרר חצי שעה לרדד את הבצק לעלה ולבטח בתבנית להדק ולחתוך השאריות. להקפיא חצי שעה.
2. לעורר חורים עם מזלג ולאפות אפייה עיוורת.
3. להמיס שוקולד חמאה ושמנת לקרם אחיד. לטרוף ביצים וסוכר בקערה אחרת ואח"כ לאחד את שתי התערובות.
4. לצקת את הבלילה על הקלתית המוכנה ולאפות כ20 דקות או עד שהיא מתיצבת לצנן ולבזוק אבקת סוכר.
אפייה עיוורת
על הבצק להניח נייר אפייה או נייר כסף למלא את הנייר בקיטניות, לפזר שיכסה את כל התבנית באופן שווה לחמם תנור ל180 מעלות ולאפות כ10 דקות אח"כ להוריד את הנייר אפייה עם הקיטניות ולאפות עוד כמה דקות עד שהבצק מזהיב.
אפשרי להמיר לפרווה חמאה=מחמאה. שמנת=ריץ.
קרדיט:
נטלי
מצרכים:
200 גרם חמאה קרה חתוכה לקוביות
300 גרם קמח( 2 כוסות+2כפות)
100 גרם סוכר( חצי כוס)
מילוי:
200 גרם שוקולד מריר
חצי כוס שמנת מתוקה
25 גרם חמאה
100 גרם סוכר
2 ביצים
אופן ההכנה:
1. לעבד את המצרכים לבצק ולקרר חצי שעה לרדד את הבצק לעלה ולבטח בתבנית להדק ולחתוך השאריות. להקפיא חצי שעה.
2. לעורר חורים עם מזלג ולאפות אפייה עיוורת.
3. להמיס שוקולד חמאה ושמנת לקרם אחיד. לטרוף ביצים וסוכר בקערה אחרת ואח"כ לאחד את שתי התערובות.
4. לצקת את הבלילה על הקלתית המוכנה ולאפות כ20 דקות או עד שהיא מתיצבת לצנן ולבזוק אבקת סוכר.
אפייה עיוורת
על הבצק להניח נייר אפייה או נייר כסף למלא את הנייר בקיטניות, לפזר שיכסה את כל התבנית באופן שווה לחמם תנור ל180 מעלות ולאפות כ10 דקות אח"כ להוריד את הנייר אפייה עם הקיטניות ולאפות עוד כמה דקות עד שהבצק מזהיב.
אפשרי להמיר לפרווה חמאה=מחמאה. שמנת=ריץ.
קרדיט:
נטלי
תגובות
הוסף רשומת תגובה