מצרכים – עוגת שוקולד בחושה קלה וממכרת
כוס קמח תופח
כוס שוקולית
3/4 כוס סוכר
3/4 כוס שמן
1 גביע שמנת חמוצה(למי שרוצה פרווה-3 ביצים)
3 ביצים
אופן הכנה – עוגת שוקולד בחושה קלה וממכרת
לחמם תנור ל 170 מעלות
מערבבים את כל המצרכים היטב
משמנים תבנית ומעבירים את הבלילה
אופים בתנור שחיממנו על 170 עד אפייה מלאה כ 40 דקות בערך
בסיום להכנת הגנאש מרתיח 1 שמנת מתוקה + 2 חבילות שוקולד חלב
כשהרוטב מבעבע והשוקולד נמס שופכים על העוגה בעודה חמה
מוגש באהבה, בתיאבון ובהצלחה
קרדיט:
נורית גרינברגר
כוס קמח תופח
כוס שוקולית
3/4 כוס סוכר
3/4 כוס שמן
1 גביע שמנת חמוצה(למי שרוצה פרווה-3 ביצים)
3 ביצים
אופן הכנה – עוגת שוקולד בחושה קלה וממכרת
לחמם תנור ל 170 מעלות
מערבבים את כל המצרכים היטב
משמנים תבנית ומעבירים את הבלילה
אופים בתנור שחיממנו על 170 עד אפייה מלאה כ 40 דקות בערך
בסיום להכנת הגנאש מרתיח 1 שמנת מתוקה + 2 חבילות שוקולד חלב
כשהרוטב מבעבע והשוקולד נמס שופכים על העוגה בעודה חמה
מוגש באהבה, בתיאבון ובהצלחה
קרדיט:
נורית גרינברגר
איזה תבנית?
השבמחקאם עושים פרווה זאת אומרת 6 ביצים סהכ?
השבמחק3 במקום שמנת
ועוד השלוש שבמתכון
אכן, משהו כאן לא ברור לגבי הפרווה -במידה ורוצים פרווה אז משתמשים ב-6 בצים??
מחקלמה לא משיבים לשאלות שעולות פה ????
השבמחקהמתכון של קרין גורן האלופה !
השבמחקניראת טעימה מאוד, אבל מתוקה
השבמחק