ניוקי בשמנת עם בצל ופיטריות 😍

ניוקי בשמנת עם בצל ופיטריות😍

מצרכים:
לבישול הניוקי:
1 שקית ניוקי תפוחי אדמה
1 כף מלח
1 ליטר מים רותחים.

לרוטב שמנת:
2 בצל חתוך לקוביות קטנות.
2 שמנת מתוקה 38 אחוז
1 כף שמן
1 חבילת פטריות שמפניון פרוסות דק.
½ כפית מלח.
3 כפות קורנפלור- לשים לקראת סוף הבישול של הרוטב להסמכה

אופן ההכנה:
ממלאים מים בסיר, מוסיפים את המלח והשמן ומביאים לרתיחה.
מוסיפים לסיר את הניוקי, מבשלים על אש בינונית עד שהניוקי צף ומוציאים אותם למסננת.
בזמן בישול הניוקי מכינים את הרוטב שמנת
מטגנים את הבצל עד להזהבה, מוסיפים את הפטריות עד לריכוך.
מוסיפים את 2 השמנת ומביאים לרתיחנ.
מוסיפים את הניוקי המבושל, מוסיפים קורנפלור ומבשלים לעוד כדקותיים שלש.

בתאבון

קרדיט:
אביה עיני




תגובות