*עוגת תפוחים חמה*/ עליזה עליון
המצרכים
5 תפוחי עץ קלופים וללא הליבה
4 בצים גדולות
כוס סוכר
סוכר וניל
חצי כוס שמן
כוס קמח תופח
קינמון .
אגוזים צימוקים לא חייב !!
ההכנה
לפרוס את התפוחים
להניח בתבנית בצורה שווה
לפזר מעל התפוחים 2 כפות סוכר
ומעט קינמון (לא הרבה רק לאבק )
בקערה לערבב ביצים סוכר שמן קמח ואגוזים עד לעיסה חלקה
לפזר את הבצק מעל התפוחים בצורה שווה
להכניס לתנור שחומם מראש 180°
כ-20 דקות עד חצי שעה . עד שמקבלת צבע יפה
לדקור עם קיסם באמצע העוגה אם יבש העוגה מוכנה
העוגה טובה באותו היום
אבל גם למחרת ניתן לפרוס ולחמם כמה שניות במיקרו
בתיאבון😀
קרדיט:
מיכל
המצרכים
5 תפוחי עץ קלופים וללא הליבה
4 בצים גדולות
כוס סוכר
סוכר וניל
חצי כוס שמן
כוס קמח תופח
קינמון .
אגוזים צימוקים לא חייב !!
ההכנה
לפרוס את התפוחים
להניח בתבנית בצורה שווה
לפזר מעל התפוחים 2 כפות סוכר
ומעט קינמון (לא הרבה רק לאבק )
בקערה לערבב ביצים סוכר שמן קמח ואגוזים עד לעיסה חלקה
לפזר את הבצק מעל התפוחים בצורה שווה
להכניס לתנור שחומם מראש 180°
כ-20 דקות עד חצי שעה . עד שמקבלת צבע יפה
לדקור עם קיסם באמצע העוגה אם יבש העוגה מוכנה
העוגה טובה באותו היום
אבל גם למחרת ניתן לפרוס ולחמם כמה שניות במיקרו
בתיאבון😀
קרדיט:
מיכל
תגובות
הוסף רשומת תגובה