כנאפה ביתית😍

כנאפה ביתית😍/ Torina
להמיס 100 גרם חמאה במיקרו
לשפוך חצי מהכמות על שיערות קדאיף ולהדק למחבת
בצד הכנתי תערובת גבינות:
150 גרם גבינת עיזים רכה
וקופסא של ריקוטה פרסקה
הנחתי את הגבינות על הקדאיף
ומעל עוד שכבה של קדאיף עם יתרת החמאה מניחה על להבה בינונית לנמוכה
ובינתיים מכינים סירופ:
חצי כוס סוכר
180 מ"ל מים רותחים
ו2 כפות מי וורדים
קודם שופכים את המים והסוכר ומבשלים עד רתיחה נותנים לזה לבעבע מעט, מסירים מהאש ומוסיפים את מי הורדים. אחרי כמה דק הופכים את הכנאפה ומטגנים מהצד השני,
שופכים סירופ על הצד המוכן.
כשהופכים שופכים על הצד השני גם סירופ.
כנראה שישאר סירופ בצד למי שרוצה להוסיף לעצמו

בתיאבון

קרדיט:
Torina


הצטרפו בפייסבוק לקבוצה:🍰המטעמים של אביה🍰
לחצו בקישור👇👇👇👇
https://www.facebook.com/groups/742258442649993



תגובות