רביולי בטטה ברוטב עגבניות 😍

רביולי בטטה ברוטב עגבניות😍
*_רוטב רוזה ללינגוויני_*
מטגנים בצל ברבע חמאה מעט שמן זית 10 דקות
בזמן הזה שוטפים וחוצים סלסלת עגבניות שרי לשניים
מוסיפים את העגבניות
מבשלים 10 דקות על אש גבוהה
סוגרים מכסה, מבשלים עוד 50 דקות, מערבבים מדי 10 דקות לא לוותר על החמישים דקות *_צריך סבלנות_*
אם סמיך מדי מדללים ברבע כוס מים רותחים
מוסיפים שמנת מתוקה
מלח פלפל. הרוטב מוכן. בישול על האש קטנה של כמה דקות וסוגרים את האש
ניתן בשלב הטיגון להוסיף 2 שיני שום כתושות *_אני מוסיפה_* בסיום הבישול אפשר ורצוי להוסיף פקק וודקה לניחוח מושלם של הרוטב
מערבבים פנימה פסטה חמה שהרגע בושלה, ממתינים דקה או שתיים ומגישים
*_אפשר לשים מעל רביולי או מעל הפסטה_*
לפזר גבינת פרמזן או מוצרלה או אפילו בולגרית מגוררת זה נתון לפי טעמכם ודעתכם
בתיאבון😀

קרדיט:
גרציה








תגובות