פסטה פיטריות מוקרמת טעימה😍

פסטה פיטריות מוקרמת😍
שקית פסטה 500 גרם
50 גרם חמאה של תנובה
2 קצפות לבישול
2 קופסאות של פטריות שמפניון
כפית מלח
כפית פלפל לבן/ שחור
2 כפיות שמן זית
2 בצלים קצוצים דק

הוראות הכנה:
לטגן את הבצלים הקצוצים עם שמן זית והחמאה
ולהוסיף את פטריות הקצוצות אחרי סינון בגלל המים ולתת לזה טיגון להוסיף את הפלפל מלח
שוב לטגן לאחר מכן להוסיף את שמנות לבשל עד למרקם בערך מתבשל 15 דקות על אש גבוהה ועוד 10 דקות על אש נמוכה ולהוסיף 2 כפות קורנפלור ולערבב טוב טוב לסמיכות
להרתיח מים חמים לפסטה אין צורך להוסיף מלח לא שמן לאחר פסטה מוכנה לסנן אותה קערת פסטה להעביר לקערה רצויה להוסיף את הרוטב על הפסטה

בתיאבון

קרדיט:
אביה עיני





תגובות