עוגת פבלובה😍

עוגת פבלובה😍

שלב 1  מרנג :
▪4 חלבונים
▪1 ו1/4 כוס סוכר
▪1 כף קורנפלור
▪1 כפית מיץ לימון

מחממים תנור לחום 160°

❣מקציפים חלבונים עם קורט מלח, סוכר... קורנפלור... ולימון.... הקצף צריך להיות חזק!!!  לא נוזלי
▪מרפדים תבנית בנייר אפייה
▪עם מרית יוצרים עיגול עם הקצף...ובתוך יוצרים גומה.
▪מכניסים לתנור. 5 דקות  ואז להוריד את החום ל100° לשעה וחצי!

*המלית*
▪שמנת מתוקה
▪פודינג וניל
▪מעט חלב
❣להקציף הכל יחד

*סירופ*
▪1 כוס סוכר
▪1 כף מיץ לימון
▪חופן אוכמניות
❣לבשל על אש קטנה....

*הרכבת הפלובה*
▪מניחים לפבלובה להתקרר לגמרי!
▪מזלפים את הקצפת לתוך הגומה .
▪יוצקים על הקצפת את סירופ האוכמניות
בהצלחה

קרדיט:
ניצה בן ישי

הצטרפו בפייסבוק לקבוצה:🍰המטעמים של אביה🍰
לחצו בקישור👇👇👇👇
https://www.facebook.com/groups/742258442649993




תגובות