עוגת תפוחים טעימה😍

עוגת תפוחים טעימה - יעל פרץ

5/6 תפוחים לבשל יחד עם לימון סחוט ושליש כוס מים ושליש כוס סוכר עד שהם מתבשלים טוב ואפשר למעוך בקלות.
אם התפוחים חמוצים אפשר לא לשים לימון ולהוסיף קצת בסוכר.
להוציא את הנוזלים ולמעוך את התפוחים טוב.

לבצק

2 כוסות קמח
1 כפית אפיה
3/4 כוס סוכר
חצי מרגרינה( 100 גרם)
2 חלמונים

מערבבים הכל זה אמור לצאת פירורים.
לקחת כוס פירורים ולשים בנתיים עם שקית ניילון במקפיא ואת שאר הבצק לשים בתבנית ולהדק.
מערבבת את התפוחים עם קצת קינמון( לא חייב אבל מוסיף) ושוטחת על הבצק.
מוציאה את הפירורים מהמקפיא ומוסיפה כף סוכר + 200. גרם אגוזים טחונים ומפוררת מעל התפוחים.
ומעל הפירורים מפזרת קצת מרגרינה חתוכה לקוביות קטנות מאד.

קרם:
1 שמנת מתוקה
1 איניסטנט פודינג וניל
1 שוקולד לבן
חצי כוס חלב
3 שמנת של פעם
2 אבקת סוכר

לאפות בתנור שחומם על 180 מעלות.




תגובות

  1. אפשר להפוך את העוגה לקצת יותר בריאה ? מרגרינה? 3 שמנת של פעם? 2שקיות אבקת סוכר?? או כפות ? שוקולד לבן ? העוגה ניראת טוב -אבל המרכיבים פה -יש לי בעייה איתם.

    השבמחק
  2. הכמויות וההרכבה של העוג לא ברור... לתנור רק הבסיס? ואחר למרוח קרם? או יחד עם הקרם בתנור? מה זה 2 אינסטנט?? 2 חפיסות? 2 כפות? כנ"ל אבקת סוכר.. כמה גרם שמנת של פעם וכמה מל שמנת מתוקה?

    השבמחק

הוסף רשומת תגובה