סושי שוקולד מיוחד מאוד😍

סושי שוקולד

לבצק סושי שוקולד (כמויות ל2 רולים):

200 גר שוקולד מריר
6 כפות שקדים טחונים
10 יחידות מרשמלו
50 גר שמנת מתוקה
2 כפות אינסטנט פודינג
2 כפות חמאה מומסת

למילוי קצפת:
250 גרם שמנת מתוקה
1 חבילה אינסטנט פודינג וניל
*אפשר להשתמש בכל טעם שאוהבים.

אופציה למילוי נוסף (כמות לרול 1):
100 גרם קוקוס
50 גרם חלב מרוכז
50 שמנת מתוקה
שברי פקאן מסוכר (אופציונלי)
מערבבים היטב, במידת הצורך מוסיפים עוד קוקוס ויוצרים נקניק.

אופן ההכנה:
ממיסים במיקרוגל בהדרגה (בפולסים של 30 שניות) שוקולד + מרשמלו + שמנת.
מערבבים היטב ומוסיפים אינסטנט פודינג, שקדים טחונים וחמאה.
מניחים בצד למנוחה 30 דקות.

מכינים את הקצפת למילוי:
מקציפים שמנת ואינסטנט פודינג לקצפת יציבה.

מרכיבים את המנה - על גבי דף במבוק המיועד לסושי ועטוף בניילון נצמד משטחים את בצק השוקולד לשכבה דקה.
מזלפים את מילוי הקצפת ומגלגלים בעדינות לסושי.
מצפים בקוקוס ומכניסים להקפאה.
לאחר הקפאה ניתן לפרוס.
יש להוציא מהמקפיא 10 דקות לפני הגשה.




תגובות