עוגת ריבת פירורים😍

עוגת ריבה פירורים:
בקערה-
2/3 כוס שמן
2/3 כוס סוכר
1 סוכר וניל
2/3 כוס נוזלים- אני שמתי מיץ ענבים מהול במים,
קורט מלח
טיפה גרידת לימון
3.5 כוסות קמח תופח,
ללוש הכל יחד
לשטח 2/3 מהבצק באופן שווה בתבנית על נייר אפיה
למרוח בנדיבות ריבה,
לגרד מעל עם פומפיה את הבצק ששמרנו בצד, באופן שווה על הריבה ,
לבצק שנותר אני מוסיפה קצת קמח כדי שיהיה פחות רך וכך יהיה לי קל לגרד בפומפיה,
אפיה בחום 180
עד שמקבל צבע זהוב ,
לשים על השיש שיתקרר ואז לחתוך לקוביות,
בהצלחה🌸

קרדיט:
רמה




תגובות