לחוח טעים😍

לחוח טעים😍
קילו קמח
2 כפות שמרים יבשים
כף מלח
כף סוכר
6 כוסות מים חמימים
1 אבקת אפיה
לערבב טוב במיקסר לתת להתפחה עד שרואים בועות מפעילים שוב מיקסר לעירבוב קל ושוב מחכים לבועות .
מחמים מחבט טפלון ועם מצקת של מרק מוזגים למחבט חמה מאוד כמובן שלפניי  הירטבנו את המחבת בצד השני שלה במים מהברז.לאחר שנוצרים בועות וצבע עדין מלמטה סוגרים עם מיכסה לחצי דקה ומוצאים ושוב מרטיבים את תחתית המחבת ומוזגים בלילה וכן הלאה .בתאבון ❤

קרדיט:
מיכל
כנסו בפייסבוק לקבוצה:🍰המטעמים של אביה🍰
לחצו בקישור👇👇👇👇
https://www.facebook.com/groups/742258442649993





תגובות

הוסף רשומת תגובה