קובנה לכבוד שבת קודש😍
קילו קמח
כף מלח
2 כפות שמרים
כוס סוכר
2 ו 3/4 כוסות מים חמים
רבע כוס שמן זית
1 אבקת אפיה
לאחד 10 דק ' במיקסר להתפיח פעמיים ליצור עיגולים ולפתוח כל עיגול עם שמן זית לגלגל לנקניק ולסגור לשבלול. מניחים בסיר ג'חנון מרוח בשמן זית כולל המיכסה מתפיחים שוב
ואופים בטורבו 200 מעלות חצי שעה ואז מורידים ל160 מעלות למשך שעה
קילו קמח
כף מלח
2 כפות שמרים
כוס סוכר
2 ו 3/4 כוסות מים חמים
רבע כוס שמן זית
1 אבקת אפיה
לאחד 10 דק ' במיקסר להתפיח פעמיים ליצור עיגולים ולפתוח כל עיגול עם שמן זית לגלגל לנקניק ולסגור לשבלול. מניחים בסיר ג'חנון מרוח בשמן זית כולל המיכסה מתפיחים שוב
ואופים בטורבו 200 מעלות חצי שעה ואז מורידים ל160 מעלות למשך שעה
ואז למשך 15 דקות מסירים מיכסה ונותנים צריבה קלה מלמעלה.
מוציאים ומורחים שוב בשמן זית מלמעלה ..ניתן לשים בתחתית הסיר בצל חתוך לטבעות נותן טעם משגע. ❤
בהצלחה😀
קרדיט:
מיכל
הצטרפו בפייסבוק לקבוצה:🍰המטעמים של אביה🍰
לחצו בקישור👇👇👇👇
https://www.facebook.com/groups/742258442649993
מוציאים ומורחים שוב בשמן זית מלמעלה ..ניתן לשים בתחתית הסיר בצל חתוך לטבעות נותן טעם משגע. ❤
בהצלחה😀
קרדיט:
מיכל
הצטרפו בפייסבוק לקבוצה:🍰המטעמים של אביה🍰
לחצו בקישור👇👇👇👇
https://www.facebook.com/groups/742258442649993
לא שמים בפלטה?
השבמחקמעולה
השבמחק