*סהרוני שקדים*
5 כוסות קמח
(כוס חד פעמית חמה)
2 מרגרינה
200 גרם שקדים טחונים
3/4 כוס סוכר
1/4 כוס מים
ללוש לבצק רך ולא דביק
מחלקים את הבצק לכדורים קטנים ומעצבים כל אחד מהם לצורת סהר.
אופים ב-180° במשך כ-12-15 דקות או עד שהעוגיות מזהיבות אך עדיין בהירות
מצננים עד להתקררות
ורק לאחר מכן טובלים בשוקולד
לשוקולד:
בסיר שמים 100 גרם שוקולד עם 100 גרם חמאה וממיסים ולאחר שהכול נמס לטבול את העוגיות
ונותנים לעוגיות להתקרר
ולאחר מכן מפזרים אבקת סוכר לקישוט
בהצלחה
קרדיט:
רותי .א.
לעוד מתוקים😍
5 כוסות קמח
(כוס חד פעמית חמה)
2 מרגרינה
200 גרם שקדים טחונים
3/4 כוס סוכר
1/4 כוס מים
ללוש לבצק רך ולא דביק
מחלקים את הבצק לכדורים קטנים ומעצבים כל אחד מהם לצורת סהר.
אופים ב-180° במשך כ-12-15 דקות או עד שהעוגיות מזהיבות אך עדיין בהירות
מצננים עד להתקררות
ורק לאחר מכן טובלים בשוקולד
לשוקולד:
בסיר שמים 100 גרם שוקולד עם 100 גרם חמאה וממיסים ולאחר שהכול נמס לטבול את העוגיות
ונותנים לעוגיות להתקרר
ולאחר מכן מפזרים אבקת סוכר לקישוט
בהצלחה
קרדיט:
רותי .א.
לעוד מתוקים😍
הכנת ריבות לכבוד חג החנוכה הקרב ובא😍
זה הזמן להזמין למלא את הסופגניות🤗
מי מעוניינת???
אשמח לעזרתכם ולשיתוף 😍
מי שמעוניינים אני יכין באהבה🥰
הריבות מגיעות לכול איזורי הארץ🤗
למעוניינים:
052-6356137
מעולים. אכין בע"ה
השבמחקאיךמכינים צורות כאלה. לא צריך שבלונה??
השבמחק